27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Kaldırım işgaline önlem

Samsun'da İlkadım Belediyesi, encümen üyelerinden oluşan komisyonun başkanlık ettiği bir toplantı düzenleyerek, kaldırım işgallerinin önlenmesi amacıyla seyyar satıcı ve esnafla bir araya geldi.

Beldenin en işlek caddelerinden Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde bulunan seyyar satıcılar ve esnafla belediye encümen salonunda bir araya gelen Belediye Encümen Üyeleri, toplantıda zabıta ekiplerince çekimi yapılan ve kaldırım işgalini gösteren fotoğraf ve kamera görüntülerini izletti.

Komisyon Başkanı Mehmet Dikici, AB uyum yasaları çerçevesinde beldenin genel görünümünde olumsuz bir görüntü oluşturan kaldırım işgallerinin, seyyar satıcılar ve mağaza önlerinde bağıranların denetim altına alınması yolunda ne gerekiyorsa yapılacağını belirterek, "Şehrimize yakışır bir görüntüye sahip olmamız gerekiyor. Karşılıklı iletişim halinde bu sorunu çözeceğiz. Çünkü kaldırım işgalleri haksız rekabete yol açıyor. Ürünün dükkan içinde sergilenmesi satışları da olumlu etkileyen bir faktördür" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2005 Çarşamba 23:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?