5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Şehit annelerine hakaret işten attırdı

Samsun'da şehit annelerine hakaret ettiği iddia edilen bir özel halk otobüsü sürücüsü işten atıldı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 10 gün önce Güvenlik Kuvvetleri Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden (GÜŞAY) ayrılan şehit annesi Bedriye Namlı ve Ayşe Gürdamar, evlerine gitmek için 3 numaralı özel halk otobüsüne bindi. Şehit annelerinin pasolarının eski olduğunu gören otobüs şoförü Sezgin Ustalı, otobüse almak istemedi ve şehit annesi Ayşe Gürdamar ve Bedriye Namlı'ya hakaret etti.

Yaşanan üzücü olayın ardından GÜŞAY Samsun Şube Başkanı Saadet Var, Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Derneği'ne şikayette bulundu. Şikayeti inceleyen Dernek Başkanı Hasan Akyüz, şehit annelerine hakaret ettiği tespit edilen otobüs şoförü Sezgin Ustalı'nın işine son verdi. Hasan Akyüz, Bedriye Namlı ve Ayşe Gürdamar'dan da özür diledi.

Bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını isteyen şehit annesi Ayşe Gürdamar, otobüs sürücüsünün, yolcuların içinde kendilerini çok küçük düşürücü hakaretlerde bulunduğunu, bunun kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 15:55:30
Güncelleme :30 Ocak 2006 Pazartesi 17:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA GÜRDAMAR IP: 81.214.120.xxx Tarih : 2.12.2007 00:58:04

ŞEHİTLERİMİZİN BİZLERE EMANETİ ŞEHİT ANNELERİMİZE BABANNELERİMİZE YETİMLERİMİZE EMANETLERİNE KEM GÖZLE BAKAN VE DİL UZATAN ZAVALLILARA ALLAH CC AKIL FİKİR VERSİN. DİLLERİNİ KÖZ BIÇAKLA HATTA KÖR TESTEREYLE KESMEK O ŞEHİT ANNELERİMİZE NASİP OLSUN. SENİNDE EVLADIN BU VATAN İÇİN CANINI VERSEYDİ ANLARDIN O ŞEHİT ANNELERİNİN DURUMUNU. BABANNE SENİ SEVİYORUZ BİLİYORSUN. SÜPER BABANNE.