6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Uykuda gelen facia!

Samsun'da, evlerinde ölü olarak bulunan anne ve 3 çocuğunun sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tahmin ediliyor.

İnönü İlköğretim Okulu'nda eğitim gören çocuklardan Yeşim Uygun'un(8) arkadaşı Burcu Dönmez (8), arkadaşının salı gününden bu yana okula gelmediğini dedesine söyledi.

Dedesi de Uygun ailesinin komşularını arayarak durumu bildirdi. Komşuları, bu sabah zili çalmaları ve kapıya vurmalarına rağmen Uygun ailesinin kapıyı açmaması üzerine çilingir çağırarak kapıyı açtırdı.

İçeri giren komşuları, anne Fatma (46), çocukları Umut (15), Uğur (13) ve Yeşim Uygun'un (8) cansız bedenleriyle karşınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve savcı, gerekli incelemeleri yaptı. Yapılan ilk incelemelere göre, anne ve 3 çocuğunun pazartesi akşamı yemek yedikten sonra sobanın bulunduğu odaya geçtikleri, burada sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tahmin ediliyor.

Pazarlamacılık işiyle uğraşan ve ortopedik engelli olan baba Aydın Uygun ise şehir dışında bulunması nedeniyle telefonla aranarak çağrıldı.

Polis tarafından aranan baba, eve geldiğinde eşi ve 3 çocuğunun hayatını kaybettiğini öğrenince şok geçirdi. Anne Fatma Uygun'un (38) da kolundan engelli olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 15:06:36
Güncelleme :19 Ocak 2008 Cumartesi 15:09:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?