6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

'Yılın En İyileri' ödüllerini aldı

Samsun Gazi Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen 'Yılın En İyileri' ödül töreninde 87 ödül dağıtılırken, 28 iş yerine de mavi bayrak verildi.

Gazi Belediyesi, vatandaşa en iyi hizmet veren ticari işletmeler, vergisini zamanında ödeyen vergi mükellefleri, çevreye katkısı olan kişiler ile kuruluşları ödüllendirdi.

Gazi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Mehmet Mızrak, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Tarım İl Müdürü Sadullah Kirenci, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necdet Uzun ve İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, basın kuruşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende 10 bin esnaf arasından 72 örnek esnaf, 3 vergi mükellefi, 4 çevre özel ödülü ve 8 basın ödülü olmak üzere toplam 87 ödül verildi. 3 yıl üst üste örnek esnaf ödülü alan 28 kişi ise mavi bayraklarını aldı.

Ödül töreninde konuşan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, uygulama sayesinde birçok iyi gelişme ile karşılaştıklarını, bayrak ve ödül uygulamasının teşvik edici olduğunu söyledi.

Tek hedeflerinin insanlara daha kaliteli, sağlıklı, modern, örnek teşkil edecek hizmetlerin verilmesi olduğunu ifade eden Süleyman Kaldırım, "Esnaf müşteri memnuniyeti, biz de vatandaş memnuniyeti için çalışıyoruz. Bunun için kalite belgesi çalışmaları başlattık ve aldık. Kalite belgesi olan bir belediyeyiz. 3 yıl boyunca örnek esnafımıza ödül ve plaketlerini verdik. 3 yıl boyunca üst üste bu kalitesini sürdüren esnafımıza şimdi de mavi bayraklarını veriyoruz. Mavi bayrak olan iş yeri örnek yerdir. Rahatlıkla artık bu iş yerlerimizi herkese tanıtıyor ve belgeliyoruz" dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Mızrak, uygulamanın önemini belirterek, "Verilen kaliteli hizmetin belgelenmesi ve bunun sürdürülmesi önemli. Esnaflarımız hak ettikleri mavi bayrakla yine en iyi kaliteli hizmeti vermeye devam edecek. Bu ödül, diğer esnaflarımıza da örnek olacak" diye konuştu.

Törende ödüller hak sahiplerine verilirken, İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı, Cihan Haber Ajansı, Haber Gazetesi, Halk Gazetesi, Kanal S, AKS TV, Klas TV basın özel ödülü aldı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 11:13:57
Güncelleme :29 Ocak 2008 Salı 13:11:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?