4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yılmaz'dan Bektaş'a övgü

Samsun'un Atakum Belediyesi tarafından yapılan 'Nikah Salonu ve Eğlence Merkezi'nin inşaatını gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Başkan Bektaş'a, Atakum'a büyük bir hizmet yapıyorsunuz, sizi tebrik ederim" dedi. 

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ı makamında ziyaret etti. Belediyenin çalışmalarını beğendiğini dile getiren Başkan Yılmaz, Nikah Salonu ve Eğlence Merkezi'ni gezdi. İnşaatı gezen Yusuf Ziya Yılmaz, "Çok güzel bir çalışma olmuş, sizi tebrik ederim. Atakum'a büyük bir hizmet kazandırmışsınız. Hayata geçirdiğiniz projeler ile ne kadar önemli işlere imza attığınız ortada. Siz bu işi biliyorsunuz. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Hizmet etmek için bu yola çıktıklarını hatırlatan Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "İnsanların bize olan güvenlerini boşa çıkartmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim için önemli olan gelecek kuşaklara güzel bir Atakum bırakmaktır. Mimarsinan Mahallesi'nde 4 bin metrekare üzerine 2 kat olarak planlanan projenin içerisinde 2 adet düğün salonu, 1 adet konferans salonu, 1 adet sinema salonu, kütüphane ve etüt salonları yer almaktadır. 'Nikah Salonu ve Eğlence Merkezi'ni ocak ayında bitirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 14:41:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?