2
Mayıs
2024
Perşembe
SAĞLIK

AKP'den dayanışma yemeği

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından Gazi Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen "birliktelik" yemeği, yüzlerce partiliyi bir araya getirdi.


AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Kurupelit Belediye Başkanı Turan Çakır ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz'ın da katıldığı yemekli toplantıda çok sayıda sandık müşahidi hazır bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ı coşkulu bir şekilde karşılayan partililer, iki başkanı da uzun süre alkışladı. Başkan Yılmaz ve Başkan Kaldırım, yemeğe katılanlarla tek tek ilgilendiler.
Yaptığı konuşmada AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı'na ve sandık görevlilerine seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinin ardından, bugüne kadar sürdürdükleri birbirinden önemli çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Seçimlere 70 günden az bir vakit kaldığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin başarılı yönetim anlayışını yerel yönetimlerde de aynı başarıyla sürdürmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.
Gazi Belediyesi'nde son 5 yılda büyük ve önemli işler başardıklarını söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, hizmet sevdaları ve başarılı çalışmalarıyla çıktıkları yolda büyük İlkadım ilçesine doğru emin adımlarla yürüdüklerini belirtti. AK kadroların başarılı çalışmalarının temelinde yatan etkenin, birlik ve beraberlik olduğuna dikkat çeken Başkan Kaldırım, "Buradaki coşkulu kalabalığı ancak bir şekilde bir araya toplayabilirsiniz; Türkiye sevdası, hizmet sevdası, geleceğe yatırım sevdası. İşte bu sevdalar hem genelde hem de yerelde büyük başarıların temelini oluşturuyor. Bu birliktelikle gençlerimiz geleceğe güvenle bakıyor, yerel yönetimler hizmetten hizmete koşuyor. Biz de bu birliktelik içerisinde İlkadım ilçesinin geleceğine talibiz" diye konuştu.


AK Parti iktidarının, hizmetleri de beraberinde getirdiğine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, partinin her kademesinde görev yapan teşkilat üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: "AK Parti iktidarının ülke yönetimindeki başarılı grafiği yerel yönetimlere de en iyi şekilde yansıdı. Özellikle son 5 yılda bütün illerimizde olduğu gibi şehrimizde de büyük değişimler ve bu değişimlerin getirdiği gelişimler yaşandı. Şimdi yeniden bir seçim sürecine giriyoruz. Halk, samimiyetimizden ve inancımızdan şüphe duymuyor. Bizimle yoluna devam etmek istiyor. Bu istekler 29 Martta sandıklara, 30 Mart'ta sonuçlara yansıyacak. Şehrimizin gelişimi hızla devam edecek."
AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz'ün ardından partililere seslenen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, 305 bin nüfuslu İlkadım ilçesinde hizmetlerin artarak sürmesi için AK kadrolara ihtiyaç olduğunu belirterek, durmaksızın yola devam ettiklerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 12:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?