26
Mayıs
2024
Pazar
SAĞLIK

Samsuna estetik merkezi

Samsun'da, lazerli estetik ve özel cerrahi alanında hizmet verecek FBM Lazer Estetik Güzellik Özel Cerrahi Kliniği'nin açılışını İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptı. Demircan, hayatında ilk defa cilt bakımı yaptırdı.

İstiklal Caddesi'nde hizmet verecek merkezin açılışına, bir konferansa katılmak üzere Gazi Belediyesi'nin davetlisi olarak Samsun'a gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Kurupelit Belediye Başkanı Turan Çakır, OMÜ eski Rektörü Prof. Dr. Osman Çakır, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın, OMÜ öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Renkli geçen açılışta, FBM Lazer Estetik Güzellik Özel Cerrahi Kliniği kurucusu Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Doç. Dr. Hayati Akbaş, davetlilerle pasta kestikten sonra iki ayrı bölümde hizmet verecek kliniği tanıttı. Açılışa katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kliniği gezdikten sonra kendisine cilt bakımı yaptırdı. Hayatında ilk defa cilt bakımı yaptırdığını belirten Demircan, "Biz Beyoğlu'nu güzelleştiriyoruz, Samsun da bizi güzelleştirdi. Normalde cilt bakımı yaptırmam. Benim işim belediyecilik. Anlamam bu işlerden ama bir deneyelim" şeklinde espri yaptı.

Samsun ve Karadeniz Bölgesi'nin yanı sıra özellikle İstanbul ve değişik Avrupa ülkelerinden kendilerine hasta geldiğini belirten Doç. Dr. Hayati Akbaş, kliniklerinin hijyenik, rahat ve sıcak bir çalışma ortamı olduğunu söyledi.

Fiyat bakımından eşit mekanlarla kıyaslandığında kendilerinin cazip olduğunu kaydeden Akbaş, "Yurtiçi ve yurtdışındaki tüm vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. FBM Klinik bünyesinde deneyimli estetik cerrah, lazer ve güzellik uzmanları görev yapıyor. Saç ekimi ve cerrahide deneyimli ekip elemanlarını da bulunuyor. Estetik ve güzellik adına akla gelebilecek tüm uygulamaları yurtdışında iyi merkezlerle eşit başarı oranlarında uyguluyoruz" dedi.
Klinik estetik cerrahi, plastik ve rekonstrüktif cerrahi, saç ekibi, lazer epilasyon ve varis, profesyonel cilt bakımı, diyet ve zayıflama, karboksiterapi, mezoterapi, pressoterapi, kimyasal peeling ve botos hizmeti verecek.

.
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2005 Cumartesi 16:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gül sayal IP: 78.163.252.xxx Tarih : 8.06.2008 23:50:45

merhaba ben samsundan gül sayal bence samsunda böyle bir merkezin açılması çok iyi.ihtiyacı olanlar için iyi bir fırsat.bende ihtiyacı olanlardan biriyim.ama daha önce hiç biryere başvurmadım.nasıl olacağını ücreti ne kadar olduğunu bilmiyorum.benim şikayetim kulaklarımdan(şu kepçe kulak diye tabir edilen)sizin klas tv tarafından reklamlanan ücretsiz kampanyayı duymuştum ama yeni doğum ettiğim için başvuramadım beni nasıl olduğu ve ücreti hakkında bilgilendirirseniz sevinirim bu mesajımın yayınlanmasını istemiyorum