2
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Öğrencilerle balıkçılık toplantısı

Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, düzenlenen dayanışma ve kaynaşma toplantısında KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle biraraya geldi.

Fakülte kantininde düzenlenen toplantıda dernek yöneticileri, öğrencilere dernekle işbirliği içinde olmalarını istedi. Öğrencilerin sıkıntılarını dinleyen Trabzon Liman Başkanı ve Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri Derneği Başkanı Taner Keskin, "Derneğimiz 1995 yılında kuruldu.

Dernek olarak yaptığımız etkinlikler içerisinde siz değerli öğrencilerimizin e çalışmalarına yer vermek istiyoruz. Öğrencilerimiz bizden şu anda ve mezun olduklarında da her türlü desteği isteyebilir. Elimizden geleni yapmaya hazırız. Yeter ki birlikte hareket edelim" dedi.

Dernek hakkında da bilgi veren Keskin, derneğin 196 üyesinin bulunduğunu, kuruluşundan bugüne balıkçılık teknolojisi mühendisleri arasındaki diyaloğun sağlanması ve unvanlarının gerektirdiği hakların alınması yönünde çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Toplantı sonunda Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğ Düzgüneş, Güverte Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhammet Baran, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri Derneği Başkan Yardımcısı Serkan Pulat ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bahar ile öğrenciler söyleşi yaptı.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 20:18:14
Güncelleme :21 Kasım 2005 Pazartesi 20:22:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ekinli IP: 88.240.36.xxx Tarih : 15.05.2012 23:34:12

derneğinizin dünden bugüne kadar faliyet  gösteren tüm arkadaşların samimi ve içten çalışmalarını saygıyla karşılıyorum.başarılarınızın devamını diliyorum.