1
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

'Turan Altıntaş'ı destekliyoruz'

Trabzon'da şehiriçi taşımacılık yapan 31 dolmuş durağı başkanı bir araya gelerek, yaklaşan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri öncesi Turan Altıntaş'ı desteklediklerini açıkladı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Turan Altıntaş, beraberindeki 31 dolmuş durağı başkanıyla yaptığı açıklamada, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Mevcut oda yönetiminin sorunlarını çözmekten uzak olduğunu düşündüğünü söyleyen Altıntaş, "Başkanımız Engin Hacısalihoğlu'nu seviyoruz. Ancak Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın özelleştirme haksızlığı karşısında sessiz kaldığına inanıyoruz. Bizler Trabzonlu şoför esnafı olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde biraraya gelerek yaklaşan oda seçimlerinde yeni bir yönetim oluşturmayı düşünüyoruz" dedi.
Aynı zamanda Kuruçeşme Dolmuş Durağı Başkanı ve Trabzon Şöforler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Turan Altıntaş, seçimi kazanmaları halinde şehiriçi hatların özelleşmesi durumunda yönetim olarak buna talip olacaklarını da sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 19:20:49
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 00:37:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?