4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Akın, şehit ailelerini unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Koltuk ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. 

CHP Milletvekili Harun Akın, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ı, geçen hafta yapılan genel kurulun ardından yeniden göreve getirilmesinden dolayı kutladı. Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirten Akın, "Ülkenin her karış toprağı şehit kanıyla sulandı. Binlerce şehit vererek bu ülkeyi kazandık. Böyle bir camiada bulunmaktan gurur duyuyorum. Şehit ailelerinin sorunlarının çözülmesini istiyorum. Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. TBMM'nin ülkenin bu kadar sorunu varken Lübnan'a asker göndermesi ve AB'ye uyum meseleleri için olağanüstü toplanması yanlış bir uygulama. Lübnan'da bizi ilgilendiren hiçbir şey yok. Amerika'nın yaptığı yanlış işlere alet olmak için gidiyoruz" dedi. 

CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, daha sonra Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ziya Açıl ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2006 Cuma 15:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?