3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

MHP'den gazetecilere iftar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanlığı tarafından basın mensuplarına iftar yemeği verildi. 

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, 3 Kasım 2006 tarihinde MHP olarak yeni seçim yılını ilan ederek, iktidarı millete şikayet etmeye başlayacaklarını söyledi. 

Parti binasında düzenlenen ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı iftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Mustafa Korkutan, AKP'nin 4 yılını değerlendirerek, "3 Kasım 2002 tarihinden itibaren iktidarda olan AKP, bir ay sonra 4 yılını dolduracak. Anayasayı değiştirme çoğunluğuna sahip bir güçle iktidara gelmiş olan AK Parti, milletimize meydanlarda vermiş olduğu sözlerin büyük bölümünün üzerine su içmiştir. AKP iktidarı Zonguldak'ta bizlere göre vermiş olduğu sözlerin yüzde 90'ını tutmamıştır. İlimizde diğer hükümetlerin yapmış olduğu projelendirme ve temel atma noktasına getirdiği bir takım yatırımlar bu iktidar döneminde tamamlanmış olabilir. Bunun için biz bu iktidara dün teşekkür ettik, bugün de ediyoruz. Ancak ilimizin vermekte olduğu göçü durduracak, ilimize yeni istihdam olanakları sağlayacak hiçbir yatırım yapılmamaktadır" dedi. 

Korkutan, verilen sözler arasında Zonguldak'ın teşvik kapsamına alınması, Ulutan barajına Doğanlı barajından su akıtılması, silah fabrikası kurulması, Filyos bölgesine bir çok yatırım yapılması ve Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) 10 bin işçi alınmasının yer aldığını belirterek, ancak bunların hiç birinin hayata geçirilmediğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 14:08:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?