3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Dökmeci sabır istedi

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, makamında düzenlediği basın toplantısında 2,5 yıllık görev süresini değerlendirdi. 

Kozlu Beldesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, belde sakinlerinden çalışmalar nedeniyle sabırlı olmalarını istedi. Başkan Dökmeci, bugüne kadar 5 bin ton asfalt döktüklerini ifade ederek, "Bu ay sonu itibariyle 2,5 sene yani seçim zamanını yarı etmiş olacağız. Bugüne kadar ne yaptık, ne yapmadık hepsini tartışacağımız bir toplantı düzenleyeceğiz. Ama şuna inanıyorum ki, bu zamana kadar yaptıklarımız pek de kolay olmadı. Yapacaklarımızla ilgili 4-5 ana temamız vardı. Bunlar; çalışanların haklarının korunması, toplu taşıma araçlarının düzenlenmesi ve yenilenmesi, sanayi sahasının düzenlenmesi, belediye binası, sahil bandının yenilenmesiydi. Ama ilk şartımız Kozlu halkına, dolayısıyla ülkemize hizmet etmekti" dedi. 

Asfalt çalışmalarına önem ve öncelik verdiklerini belirten Dökmeci, "Sadece 5 bin ton asfalt yatırımı yaptık. Yol yaptık, kanalizasyon yaptık, su getirdik. Bunların yanında sosyal yaşantıya da önem verdik. Kozlu'da ilk defa toplu sünnet şöleni yaptık. Spor müsabakalarına destekte bulunuyoruz. Beldedeki okulların eksiklerinin giderilmesi konusunda imkanlarımız doğrultusunda katkıda bulunmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 17:01:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kamil bayrak IP: 85.98.15.xxx Tarih : 28.09.2006 15:35:23
sayın başkanım çalışmalarınızda başarılar diliyorum belediyenin hiç bir hizmetinden yararlanmayan taşbaca mh.gökkuşağı sokak sakinlerinin beklentisi çok oraya hizmette size nasip olsun gerçekten bu insanlar çok mağdur.