19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

DSP Merkez ilçe kongresi yapıldı

DSP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Ahmet Göktepe, yeniden seçilerek güven tazeledi.
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Salonu'nda yapılan kongreye, DYP Merkez İlçe Başkanı Bahattin Bayar, Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Ruhi Kırcı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeler katıldı.
DSP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Göktepe, tekrar göreve seçildiği takdirde, küskün olup ama ihanet etmeyenlerle güç birliği oluşturmaya gayret edeceklerini belirtti. Göktepe, "Ülkenin içinde bulunduğu çıkmaza tepkisiz kalmak mümkün değildir. Bir ülke düşünün, ABD ve AB'nin Türkiye'nin omurgasına kanser hücre gibi yerleşmiş olduğu konusunda kimsenin kuşkusu kalmamıştır. Merkez ilçe yönetimi olarak yönetim anlamında eksiklerimizi tamamlayarak seçim sonrası daha da özverili ve dirayetli bir şekilde çalışarak küskünleri, eski bizi biz yapan, bize yol gösteren, fakat ihanet etmeyen tüm DSP'lileri bu çatı altında güç birliğine ve zafere davet ediyoruz" diye konuştu.
Kongrenin Divan Başkanlığı'nı DSP Ereğli İlçe Başkanı Akın Çamcı yaptı. İlçe başkanlığı yarışı için mevcut Başkan Ahmet Göktepe ve Celal Karaoğlu aday oldu. Seçim sonucunda, 183 delege oy kullanırken 2 oy geçersiz sayıldı. Ahmet Göktepe 143 oy alırken, Celal Karaoğlu 38 oy aldı. Ahmet Göktepe, yeniden DSP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilerek güven tazelemiş oldu
iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 12:15:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?