4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP'den Oyak'a Erdemir tepkisi

AKP Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, Ereğli Demir Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) eski Genel Müdürü Fadıl Demirel'e, fabrikayı satın alan OYAK tarafından veda ziyareti yaptırılmamasına tepki gösterdi.

AKP Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, ERDEMİR eski Genel Müdürü Fadıl Demirel'e yapılanlar karşısında sivil toplum kuruluşlarının tutumunun ne olacağını çok merak ettiğini belirtti.
Celil Uzun, "Üzülerek belirtmek isterim ki, üretime katkı ve ERDEMİR'in daha da ileriye gitmesi için yapılan bu satıştan sonra, fabrikayı bugünkü haline getiren yani üretimi 2.5 milyon tondan 3.5 milyon tona çıkaran başta genel müdür ve altındaki ekibine yapılan muamele hiç şık değildir. Biz bu insanlara sahip çıkıyor ve başarılarından dolayı kutluyoruz. Onlara yapılan muameleyi seyreden bazı sivil toplum örgütlerine ve bazı oda temsilcilerine de, orada iki tane genel müdür yardımcısı değişti diye sesini yükseltenlerin de, bu durum karşısında ne diyeceklerini merak ediyoruz.

Tabiki her şirketin kendine göre yönetim tarzı olacaktır ama genel müdürün veda ziyareti yapmasına izin verilmemesi, özel eşyaların aranması, dedikodular üzerine bir takım tasarruflarda bulunulması kimseye bir şey kazandırmayacak. Özellikle OYAK ve Ereğli'ye" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Mart 2006 Perşembe 16:00:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?