4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

ANAP'tan kaynaşma gecesi

Anavatan Partisi Zonguldak İl Başkanı Yüksel Çelik, güçlenip tekrar iktidara gelebilmek için Özal ruhunun yaşatılması gerektiğini savundu.

Anavatan Partisi Zonguldak İl Başkanlığı tarafından, Deniz Kulübü'nde Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sibal Çarmıklı, MKYK üyeleri, il ve ilçe örgütlerinin katıldığı kaynaşma gecesi düzenlendi.

Anavatan Partisi Zonguldak İl Başkanı Yüksel Çelik, partinin güçlenerek yeniden iktidara gelebilmesi için çok çalışmak gerektiğini söyledi. Çelik, "Özal ruhunu yeniden hissetmeli, gücümüze güç katarak özlem duyduğumuz refah ve huzur dolu günlere ulaşmalıyız.

Ülkemizin şu anda içinde bulunduğu ve daha da içerisine çekilmek istendiği durum hiç de hoş değildir. Vatandaşımızın çekmiş olduğu ekonomik sıkıntılar gizlenmekte, sonu belli olmayan bir uçuruma sürüklenmektedir. Zonguldak'ta 46 bin kayıtlı işsiz bulunmaktadır. Oysa bu kayıt dışıyla 60 bine ulaşmıştır. Bu ve buna benzer sorunlar vatandaşımızı bunaltmış ve toplumsal olayların büyümesine sebep olmuştur" dedi.

Gece boyunca partililer, yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2006 Cumartesi 12:17:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?