4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

İsa Yurtseven MHP'de güven tazeledi

MHP Çaycuma İlçe Kongresi'nde mevcut başkan İsa Yurtseven, tekrar seçilerek güven tazeledi.

Çaycuma Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kongrenin divan başkanlığını MYK Üyesi Cemal Akın yaparken, kongreye çok sayıda partili katıldı. Hükümetin 3 yılını değerlendiren MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, "3 yılda büyük sözler ve vaatlerde bulunan AK Parti Hükümeti, bu söz ve vaatlerin altında ezilmiş kalmıştır. Dış güçlere teslim olan AK Parti Hükümeti, memurunu, çiftçisini, işçisini, emeklisini ezmiştir. Çalışanlar çocuklarına harçlık bile veremeyecek duruma gelmiştir.

Kanunlar ve anayasa değişiklikleri ile birlikte Türkiye'nin yapısına ters düşen, Irak'ta askerimizin başına çuval geçirilmesine sessiz kalan, Ege'nin Yunan devleti olma yolunda ilerlemesine susan bir hükümet ile karşı karşıya kalan Türk halkı, yapılacak ilk seçimde, bu tavizkar hükümetin dersini sandıkta verecektir" dedi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) işçi alımını da eleştiren Korkutan, hükümetin önce 10 bin işçi sözü verdiğini, ardından 5 bin ve 2 bin+2 bin sözü vermesine karşın 500+500 işçi alımı yapacağını öne sürerek, bu durumun Zonguldak halkını kandırmak anlamına geldiğini iddia etti.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan İsa Yurtseven, yeniden seçildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2006 Pazartesi 01:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?