4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

MHP Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı Kongresi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi sonunda mevcut başkan Hamdi Ayan güven tazeledi.

Genel Maden İş Sendikası Şemsi Denizer Salonu'nda yapılan kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldı. Divan Başkanlığı'na seçilen İl Başkanı Mustafa Korkutan, konuşmasında Zonguldaklı milletvekillerini eleştirdi. Korkutan, "Halkın büyük desteğini alarak tek başına iktidar olan AK Parti döneminde Zonguldak'ta bir çok kurum ve kuruluşun genel müdürlükleri ya kapatıldı ya da başka tarafa verildi" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya da, ülkenin en büyük sorununun işsizlik olduğunu söyleyerek, hükümetin 3. senesini bitirmesine rağmen hala bu konuda bir iyileşmenin olmadığını ifade etti.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde, mevcut başkan Hamdi Ayan, kongrede katılan 186 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

.
Yayın Tarihi : 12 Mart 2006 Pazar 18:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat albayrak IP: 88.227.180.xxx Tarih : 12.01.2009 15:23:27

bu arada bi soru sorucam mustafa korkutanın mesleği nedir.? bi sanatı varmıdır.? geçimini neyle temin eder.?