3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Taş üstüne taş konulmadı

CHP Zonguldak İl Başkanı Ali Koçal, AK Parti'nin 3 yılını değerlendirdiği basın toplantısında, eğitimci olarak verdiği notla hükümetin sınıfta kaldığını ileri sürdü. Zonguldak'ın da ilerlemek yerine geri gittiğini savunan Koçal, "Zonguldak'ta taş üstüne taş konulmadı. Zonguldak 3 yılda üvey evlat muamelesi gördü" dedi.

Yöneticiler, Belediye Meclis üyeleri ve partililerin de katılımıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP Zonguldak İl Başkan Ali Koçal, 3 Kasım seçimleri sonrası umutlandıklarını belirtirken, gün geçtikçe umutlarının yerini hayal kırıklıklarına bıraktığını söyledi.

Verilen sözlerin bir çoğunun yerine getirilmediğini ve yukarı doğru ivme kazanıp ilerlemesi beklenen Zonguldak'ın işsizliğin artması, bazı kurumların genel müdürlüklerinin kapatılmasıyla küçüldüğünü öne süren Başkan Koçal, "Zonguldak'ta taş üstüne taş konulmadı. Yeni bir çivi çakılmadı. Sadece bölünmüş yollarda bir ilerleme sağlandı. Zonguldak 3 yılda üvey evlat muamelesi gördü" diye konuştu.

Zonguldak'ın sahibinin CHP milletvekilleri olduğunu savunan Başkan Koçal, "AK Parti milletvekilleri havanda su dövüyor. Bunun da kanıtı AK Parti il başkanının yazdığı mektuptur. Başbakana yazdığı mektupla Zonguldak'a hizmet konusunda yalvarmıştı. Ne yazık ki mektubuna cevap gelmedi. Zonguldak göç veren iller arasında birinci sırada yer alıyor" diyerek, hükümetin Zonguldak politikasını eleştirdi.

Aynı zamanda eğitimci olan CHP İl Başkanı Ali Koçal, hükümetin 3. sınıfta olduğunu savunarak, mezun olamayacak kadar karnesinin kötü olduğunu ileri sürdü. Okuldan mezun olabilmek için ders notlarıyla birlikte davranış notlarının da önemli olduğunu söyleyen Koçal, "Derslere çalışılıp düzeltilir ama davranış notları çalışmakla düzelmez. Zonguldak'ın özellikle AK Parti'li 3 milletvekili benim için iyi öğrenci değiller. Çalışarak da iyi not alacaklarına inanmıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 14:59:35
Güncelleme :29 Kasım 2005 Salı 15:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?