2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

20 metreden düştü

Zonguldak'ta, gece karanlığında uçurumu fark etmeyen şahıs, yaklaşık 20 metre yükseklikten düştü. Beton zemine düşen şahıs, kazayı kırıklarla atlattı.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde, hasta olan babasının refakatçiliğini yapıp eve giden Kemal Çalık (31), Mithatpaşa Mahallesi Hayribey Sokak üzerinden Vakıflar İş Hanı'nın boşluğuna düştü. Yaklaşık 20 metre yükseklikten düşen Çalık'ın iniltilerini duyan Vakıflar İş Hanı'nda bürosu bulunan Doğru Haber Gazetesi çalışanları, 155 Polis İmdat ve 112 Acil Servisi arayarak olayı haber verdi.

Sağlık eğitimi alan gazeteci Ender Yüksel ve aynı gazetede Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Murat Barutçu, yaralı Kemal Çalık'ın yanına giderek acısını biraz da olsa dindirebilmek için eski gazetelerden oluşturdukları boyunluğu boynuna taktı.

Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi, vatandaşların da yardımıyla Kemal Çalık'ı bulunduğu boşluktan sedye aracılığıyla taşıyarak çıkardı. Çalık, Zonguldak Atatürk Bölge Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 15:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?