2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

AKP Kozlu Yönetimi belirlendi

AK Parti Kozlu Belde Başkanı seçilen Hikmet Aydın, yönetim kurulunu belirledi.

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'nde 1 hafta önce yapılan seçimlerde AK Parti Kozlu Belde Başkanlığı'na seçilen Hikmet Aydın, 3 yıllık görev süresince, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarıyla sevgi ve saygı çerçevesinde çalışacaklarını kaydetti.

Seçimlerin ardından biraraya gelen yönetim, düzenlenen toplantıda görev dağılımı yaptı. Toplantıda konuşan Belde Başkanı Hikmet Aydın, "Geçen hafta içinde Belediye Başkanımız Hüdai Dökmeci'nin arabasına yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Bundan sonra Kozlu'da hoşgörü ve saygının hakim olmasını diliyoruz. Başkanımızın da bu 3 yıllık zaman zarfında bize destek olacağına yürekten inanıyoruz" dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun da, Kozlu'nun Zonguldak'ın büyük beldelerinden biri olduğunu ifade ederek, kendileri için önemli bir yerleşim yeri olduğunu kaydetti. Celil Uzun, "Yapılan belde, ilçe ve il kongreleri önümüzdeki genel ve yerel seçimleri yaşayacaktır. Bu nedenle de çok önemlidir. Yapılacak seçimlerde ikinci bir 5 yılı da kazanacağımıza inanıyorum. Çünkü nerelerden nereye geldiğimizi hatırlamamız lazım, geçmişi unutmamalıyız. Ülkemiz o günlerden geriye gitmemiştir, hep ileriye gitmiştir. 2002 yılında seçimlerde verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Bir tek Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) bin işçi alacağımız sözünün dışında bütün sözlerimizi gerçekleştirdik. Bizi bu yönde eleştiriyorlar ve bunda da haklılar. Ama Zonguldak'ın geleceğini bin kişiye bağlamaları konusunda, bizim serzenişlerimiz oluyor. Bizim bütün yatırımlarımız ya bitirilmiş ya da bitirilmek üzeredir. Bizden önceki dönemlerde olduğu gibi 10-15 yıl sürüncemede kalmamıştır. Zonguldak'ın gelişmesi için kömüre bağlılıktan kurtulmamız lazım. En önemli özelliğimiz teşkilatlarımızın yolsuzluğa karışmamış olmasıdır. Bizim bırakın yolsuzluğu, dedikoduya bile tahammülümüz yoktur" diye konuştu.

AK Parti Kozlu Beldesi yönetiminde yapılan görev dağılımıyla, Teşkilat Başkanlığı'na Muharrem Karakuş, Siyasi İşler Başkanlığı'na Hasan Kaya, Seçim İşleri Başkanlığı'na İsmail Yıldırım, sekreterliğe Şaban Filiz, Dış İşler Başkanlığı'na Yavuz Sarışan, Araştırma ve Geliştirme Başkanlığı'na Nurettin Ören, Halkla İlişkiler Başkanlığı'na Mustafa Ertuğrul, Tanıtım ve Medya Başkanlığı'na Şükrü Könez, Ekonomik İşler Başkanlığı'na Raif Öztürk, Gençlik Kolları Başkanlığı'na Kadir Güler, Hanımlar Komisyonu Başkanlığı'na Mehtap Emral, Yerel Yönetimler Başkanlığı'na Cafer Aydın, Sosyal İşler Başkanlığı'na Remzi Tellioğlu, Muhasipliğe ise Mehmet Yanık getirildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 17:10:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?