3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Kazalara Lokman Hekim sigortası

İhlas Sigorta, 10. kuruluş yılrdönümü nedeniyle 10 yeni hizmeti müşterilerinin hizmetine sundu. Titiz araştırma ve çalışmalar sonucunda piyasaya sürülen 10 yeni hizmetten olan ve kazalara karşı vatandaşları sigortalayan "Lokman Hekim Projesi"nin ise Zonguldak'ta büyük ilgi gördüğü öğrenildi.

İhlas Sigorta Zonguldak Acentası Sorumlusu Aydın Bozkurt, yaptığı açıklamada, İhlas Sigorta tarafından daha önce hiç ulaşılmamış sektörlerin araştırılarak, bu sektörlere de hizmet götürmek amacıyla başlatılan araştırma ve çalışmalar neticesinde 10 yeni hizmetin piyasaya sürüldüğünü söyledi.

Sağlık hizmetini toplumun her kesimine ulaştırmayı amaçlayan Lokman Hekim Poliçesi'nin bu yeni hizmetlerin başında geldiğini belirten Aydın Bozkurt, çok uygun fiyata yapılabilecek poliçenin geniş teminat ve maksimum koruma sağladığını kaydetti.

Herkese Sağlık Sigortası projesi çerçevesinde başlatılan Lokman Hekim Poliçesi'nden 1-70 yaşları arasındaki herkesin aile olarak yararlanma imkanına sahip olduğunu belirten Bozkurt, şunları söyledi: "İhlas Sigorta-Medline işbirliği ile sigortalı ve poliçede ismi belirtilen eşine, 24 saat sınırsız tıbbi danışmanlık, acil doktor, kara ambulansı, acil ilaç ve sarf malzemesi ile geocoding hizmeti veriyor. Sigortalının hastaneye varıştan en fazla 12 saatlik süre öncesinde ortaya çıkan kalıcı, bulaşıcı gibi önemli hastalık veya kaza sonucu hastanede gecelemesinin gerektiği durumlarda 10 bin dolara kadar teşhis, tedavi ve ameliyat giderleri karşılanıyor. Bu poliçe ile sigortalı ve eşinin bir kaza sonucu vefatı halinde kanuni varislerine, daimi sakatlık halinde ise kendisine 10 bin dolara kadar tazminat ödemesi yapılıyor. Ayrıca kaza veya hasatlık neticesinde hastanede kalınan her bir gün için 50 dolar gündelik tazminat ödemesi yapılıyor. Kısacası İhlas Sigorta 'Herekese Sağlık Sigortası' projesiyle sigortalıyı hastaneye ulaştırdıktan sonra da yalnız bırakmıyor. Bu poliçeyi benzerlerinden ayıran en büyük fark ise, bilgi formu ve sigortalı katılım payının bulunmamasıdır. Ayrıca poliçeden yararlananların sağlığını ve bütçesini zora sokan bekleme süresi, anlaşmalı kurum arama, hey yaşa ve cinsiyete ayrı fiyat uygulaması gibi durumlar da bulunmuyor."

Sağlık hizmetinin toplumun her kesimine ulaştırılması amacı ile son derece ekonomik fiyatlarla geniş teminat ve maksimum koruma sağlandığını ifade eden Bozkurt, acil durumlarda alarm merkezine ulaşıldığı andan hastaneden çıkışa kadar kesintisiz sağlık hizmeti verileceğini vurguladı.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 15:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?