2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Kozlu'da görev dağılımı

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan İnce'nin esnaflarla yaptığı toplantı sonrasında oluşturulan komisyon, görev dağılımını yaptı.

Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, beldenin sorunlarının ve çözüm yollarının tartışılması amacıyla oluşturulan komisyonun üyeleri görüşlerini dile getirdi.

Toplantıda uzun ve kısa vadede çözülebilecek olan öncelikli sorunların belirlenmesi ve buna göre çalışma yapılması gerektiğini dile getiren Oda Başkanı Orhan İnce, "Kısa vadede hazırlayabileceğimiz geniş katılımlı bir ucuzluk fuarı için çalışmalara start verdik. Bu, Kozlu'ya ekonomik bir canlılık getirecektir. Üniversite kentine dönüşen bölgemizde, talebeye yönelik belli tedbirlerin alınması gerekiyor. Dükkanların geç kapatılması, talebenin Zonguldak-Kozlu arasındaki ulaşımı için vasıta temini gibi kararlar alındı. Ayrıca otobüs duraklarının bir yerde bulunması, bu hareketliliğin çarşı geneline yayılmasını önlüyor. İncirharmanı mevkiinde bulunan üniversite kampusünün yolu sokak lambalarının bulunmaması nedeniyle karanlık oluyor. Öğrenciler gidiş gelişlerde korkuyor. Kozlu'da sinema ve kültür sarayının olmaması büyük bir eksikliktir. Kapalı spor salonumuz yok. Biz esnaf olarak öncelikli olarak bu sorunlarını çözülmesini istiyoruz" dedi.

Başta Kozlu Belediyesi ve Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ile temasa geçeceklerini söyleyen Orhan İnce, "Belediye ve BEDAŞ'ın sorumluluğunda olan eksikliklerin giderilmesi yönünde bu iki kurumla en kısa zamanda temasa geçeceğiz. Sorun hangi kurumu ilgilendiriyorsa, o kurumla görüşmeler yaparak, çözümü konusunda destek isteyeceğiz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2005 Pazar 14:59:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?