2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Kozlu'da ucuzluk fuarı

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'nde esnaflar, ucuzluk fuarı açılması yönünde harekete geçti.

Kozlu Beldesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan İnce, fuarla ilgili bir komisyon oluşturulduğunu belirterek, hazırlıkları 3 ay içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti. Açmayı düşündükleri ucuzluk fuarının Kozlu Beldesi'ne ekonomik hareketlilik kazandıracağını vurgulayan Orhan İnce, fuar fikrinin esnaflarla da görüşüldüğünü ve kabul gördüğünü ifade etti.

Fuar için yer ve stand için gerekli kurumlarla ilgili girişimlerin bu ay sonuna kadar başlatılacağını ifade eden İnce, "Fuar için oluşturulan komisyon, esnaflarımızla tek tek görüşerek, katılmak isteyenleri belirleyecek. Hazırlanan isim listelerine göre, yer ve stand ihtiyaçlarının temini için harekete geçeceğiz. Yaklaşık 3 ay içinde hazırlıklarımızı tamamlayacağımıza inanıyorum. Bu fuar Kozlu Beldesi'ne ekonomik canlanma getireceği gibi, halkı da esnafı da hayli memnun edecektir" dedi.

İnce, yaklaşık 200 esnaflık düşündükleri fuar için öncelikli olarak belde esnafına yer vereceklerini, yerin artması halinde çevre ilçelerden ve Zonguldak'ın merkezinden gelmek isteyen esnaflara da standları açabileceklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 15:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?