2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Tarım Müdürü'nden öğrencilere ödül

Zonguldak İl Tarım Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen "Güvenilir gıda - insana ve çevreye saygılı tarımsal üretim" konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarındaki yarışmada dereceye giren öğrenciler para ile ödüllendirildi.

Yarışmada birinci olan öğrencilere 200 YTL, 2.'lere 150 YTL ve 3.'lere de 100 YTL verildi. Ayrıca Zonguldak'ın çeşitli bölgelerinde çiftçilere danışmanlık yapmakla görevlendirilen ve tarım danışmanı olarak adlandırılan 7 ziraat mühendisine bilgisayar dağıtıldı.

İl Tarım Müdürlüğü'nde düzenlenen programa; Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Zonguldak Ziraat Odası Başkanı Hasan Kabarık, İl Tarım Müdürü Yusuf Akın, dereceye giren okulların yönetici, öğretmen ve öğrencileri katıldı. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler şunlar: "Resimde 1. Özel Ufuk Koleji'nden Asude Aydın, 2. Gazi İlköğretim Okulu'ndan Dilara Tom, 3. Karaelmas İlköğretim Okulu'ndan Büşra Gömleksizoğlu; şiirde birinci Bakacakkadı Merkez İlköğretim Okulu'ndan M. Çağla Elieyioğlu, ikinci Alaplı Tepekent İlköğretim Okulu'ndan Batuhan Durgut, üçüncü Karaelmas İlköğretim Okulu'ndan Merve Teyin ve kompozisyonda ise birinci TED Koleji'nden Beyza Şahinkaya, ikinci Karaelmas İlköğretim Okulu'ndan Tuba Malkoç, üçüncü Özel Ufuk Koleji'nden Özlem Ekici oldu."

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 12:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
batuhan durgut IP: 85.106.159.xxx Tarih : 21.06.2006 15:25:56
bence bütün öğrencilerin resmini koyunuz.diğerlerine haksızlık oluyor.çünkü onların sadece adının geçmesi onları üzer bende tarımla ilgili şiir yarışmasında 2. oldum.sadece adım geçiyo bunu için gerekilenlerin yapılmasını istiyorum