4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Tarla'nın ortasında yat

Beycuma Beldesi'nde 40 yıllık marangozluk yapan Cemil Köktürk, dağ başına kurduğu bir atölyede 18 metrelik lüks bir yat yapıyor. Yatın denize indirilmesi için 65 kilometrelik yol kat etmesi gerekiyor.

Beycuma Beldesi'nde marangozluk yapan 56 yaşındaki Cemil Köktürk, Almanya'da yaşayan bir Türk vatandaşı için, dağ başında lüks bir yat inşa ediyor. Yıllardır marangozluk yaptığını söyleyen Köktürk, Almanya'da yaşayan iş adamı Erol Filiz'in isteği üzerine yat yapmayı kabul ettiğini ve bir süre önce de çalışmalara başladığını ifade etti. Denize oldukça uzak olan Beycuma Beldesi'nde bir dağ başına kurduğu atölyede yatı yaptığını kaydeden Köktürk, "Yatın bitmesine az kaldı. Ancak en büyük sorunu denize ulaştırmakta yaşacağız. Beycuma denize 30 kilometre uzaklıkta fakat yol boyunca çok sayıda tünel var. Yatı tünellerden geçiremeyeceğimiz için 65 kilometrelik bir yol kat edip, Bartın'a gideceğiz" dedi.

Yatın 500 bin YTL'ye mal olacağını söyleyen Köktürk, "Yat 500 bin YTL'ye mal olacak. Fakat, yatı dağlardan indirip denize

.
Yayın Tarihi : 5 Mart 2006 Pazar 15:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?