2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Zonguldak belediyeleri el ele

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca'nın düzenlediği dayanışma toplantısına, ildeki 30 belediye başkanı katıldı.

28 Mart 2003 tarihinde yapılan yerel seçimlerden sonra ilk kez biraraya gelen başkanlar, bu tür toplantıların daha sık yapılması gerektiğini belirtti.

Zonguldak Deniz Kulübü'nde yapılan toplantıya katılan 30 belediye başkanı, yapılması gerekenleri dile getirdi. Toplantıya başkanların yanı sıra Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Onur, Alay Komutanı Albay Ünal Ayvazoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Turan Aslan, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Rıfat Dağdelen de katıldı.

Vali Yavuz Erkmen yaptığı konuşmada, "Çeşitli partilerden seçilen belediye başkanlarının biraraya gelmesi beni son derece memnun etti. Bu toplantıların ilerleyen tarihlerde de tekrarlanmasının yarar sağlayacağına ve birlik beraberlik sağlandığı takdirde hizmetlerin daha iyi yapılacağına inanıyorum" dedi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca da, "Yerel seçimlerden sonra biraraya gelmeyi arzu ediyorduk. Çünkü bütün belediye başkanlarımızın kaçmaktan kovalamaya vakti olmadığı için zaman sıkıntısı yaşıyoruz. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Hepimizin geçmişten gelen dostluğu var. Bizler hangi siyasi partiye mensup olursak olalım, önce belediye başkanıyız, dostuz, arkadaşız. Bütün sorunlarımız bir" diye konuştu.

Diğer belediye başkanları da yaptıkları konuşmalarda, birlik ve beraberlik içinde ilin sorunlarının aşılabileceğinin mesajını verdi.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 13:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?