5
Mayıs
2024
Pazar
BİLİM TEKNOLOJİ

'Eleco 2005 Fuarı' açıldı

Bursa'da, Tüyap ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi işbirliği ve Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla düzenlenen 'Eleco 2005, Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı, Buttim Fuar Merkezi'nde açıldı.

Sektördeki yeniliklerin sergilendiği 'Eleco 2005 Fuarı' ve 22 ülkeden 165 tebliğin sunulacağı kongrenin açılışını Bursa Valisi Nihat Canpolat, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Genel Başkanı Kemal B. Ulusaler, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Emir Birgün, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin birlikte yaptı.

Bursa ve çevresinde ihtiyaç duyulan elektrik, elektronik, aydınlatma, otomasyon ve iletişim sektörlerindeki son yenilik ve teknolojilerin topluca sergilendiği Eleco 2005'e 23 ülkeden 315 firma katıldı. 25 bin ziyaretçinin hedeflendiği fuarda, elektrik üretimi, elektrik çevrimi, elektrik iletimi, elektrik dağıtımı, kumanda, koruma, aydınlatma, test cihazları, yıldırımdan korunma topraklama ve paratonerler, elektronik malzemeler ve yardımcı ekipmanlar, güvenlik sistemleri, otomasyon sistem ve yazılımları, hidrolik-pnömatik ekipmanları fabrika donanımları, zayıf akım sistemleri, sektörel yanılar ve bilgisayarlar sergilenecek.

Fuar süresince dört ayrı salonda, elektrik, elektronik, bilgisayar, aydınlatma ve otomasyon alanındaki bilimsel ve teknolojik değişimleri konu alan 'Elektrik, Elektronik Bilgisayar Mühendisliği Sempozyumu' da gerçekleştirilecek. Eleco 2005, Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı ve Sempozyumu, 7-10 Aralık 2005 tarihleri arasında 11.00- 20.00, 11 Aralık 2005 tarihinde ise 11.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 21:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?