18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Hastanade hayatını kaybetti

Bursa'nın İnegöl İlçesi yakınlarında 20 Ekim akşamı iftara yetişmek isteyen bir grup gencin, aracının kontrolden çıkarak çarptığı Bekir Karaarslan (49), 16 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza İnegöl-Domaniç Karayolu'nun Tahtaköprü Beldesi yakınlarında meydana geldi. İftar için Tahtaköprü Beldesi yakınlarında Yayla Sofrası Tesisleri'ne gitmek üzere yola çıkan Kemalettin Seçkin yönetimindeki 16 PJ 235 plakalı özel otomobil, kaygan zeminde kontrolden çıkarak, İnegöl istikametine gelen Bekir Karaaslan idaresindeki 16 Y 6605 plakalı özel otomobille çarpışmıştı. Kazadan sonra ağır yaralı olarak önce İnegöl Devlet Hastanesi'ne, ardından da Bursa Devlet Hastanesi'ne getirilen Bekir Karaaslan, bugün tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. 16 gündür yoğun bakımda bulunan Bekir Karaaslan'ın ölümü ailesini yasa boğdu.

Kazada, gençlerin bulunduğu 16 PJ 235 plakalı otomobil, motor kısmından alev alarak yanmıştı. Hurdaya dönen araç içerisinde sıkışan sürücü Kemalettin Seçkin (25) ile kardeşi Yasin Seçkin (24), Sebahattin Akyol (23) ve Ahmet Arslan (28) ise yanarak ağır yaralanmıştı. Yanan araçtaki 4 yaralıdan 3 tanesi de Bursa'da tedavi gördükleri hastanelerde değişit tarihlerde hayatlarını kaybetmişlerdi. Böylece kazada ölenlerin sayısı 4 yükseldi.

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 13:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?