23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Kızılay gönüllülerine madalya

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, Kızılay gönüllüleri madalya ile ödüllendirildi.

Türkiye Kızılay Derneği Genel Merkezi'nce Kızılay'a yıllardan beri gönüllü olarak hizmet verenler, altın ve gümüş madalya ile ödüllendirildi. Genel merkezden gönderilen madalya ve beratlar, Kızılay İnegöl Şubesi'nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Kızılay'a 21 yıldan beri gönüllü olarak çeşitli hizmetlerde bulunan İnegöl Belediye Meclisi eski üyelerinden Refik Çuhadar, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner ve Hüseyin Canlısoy'a berat ile birer gümüş madalya, Kızılay Şube Başkanı Gündoğdu Arıyürek tarafından verildi.

Öte yandan, hizmette 25 yılını dolduran Arıyürek'e ise altın madalya ve beratının Ankara'da törenle verileceği öğrenildi. Kızılay çalışmalarının artık otomasyonla anında takip edilebildiğine işaret eden Arıyürek, şube olarak 2005 yılı içerisinde 10 öğrenciye burs verdiklerini, 9 kişiye toplam 1 milyar 50 milyon lira tutarında nakit yardımı, Ramazan ayında ise bin kişiye toplam 30 milyar liralık gıda yardımı yaptıklarını, bunun yanı sıra genel merkeze de 35 milyar 593 milyon lira gönderdiklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 17:23:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?