3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Çete operasyonu: 55 gözaltı

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul ve Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sokaklarda uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda toplam 55 kişi gözaltına alındı. Edirne'deki operasyonda gözaltına alınan şahıslardan biri avukatının aracında intihar etti.

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Samsun'da polis tarafından sokakta uyuşturucu, esrar ve benzeri uyuşturucu madde temin eden şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda 55 kişi gözaltına alındı. Operasyonun yapıldığı gece, gözaltına alınacağını öğrenen sanıklardan Turan Şahin, avukatının aracında başına tabanca ile ateş ederek intihar etti. İntihar eden şahsın beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Gözaltına alınan şahısların, çete kurmak, dolandırıcılık, tehdit ve benzeri yasadışı işlerle de bağlantısı olduğunun belirlendiğini ifade eden yetkililer, Edirne'de özellikle gençler başta olmak üzere tüm kesimin uyuşturucu madde bağımlılığın önüne geçilmesini ve bu işin ticaretini yapanlarla mücadele etmeyi amaçladıklarını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2006 Perşembe 16:59:28
Güncelleme :6 Nisan 2006 Perşembe 18:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?