1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Düğünde baltalı dehşet!

Edirne'nin Tayakadın Köyü'nde düğün sırasında farklı şarkı ve oyun havaları isteyen gençler arasında çıkan tartışmada 23 yaşındaki genç, tartıştığı kişiler tarafından önce 52 yerinden bıçaklandı, ardından da balta darbeleriyle feci şekilde öldürüldü.

İddiaya göre, Tayakadın Köyü'ndeki bir düğünde Halil Usta (23) ile B.C. (22) arasında "şarkı isteme" nedeniyle tartışma çıktı. Bu nedenle eve gitmek üzere düğünden ayrılan Halil Usta'nın yolu, tartıştığı B.C. ve babası İ.C. ile M.K. tarafından kesildi. Aldıkları alkolün de etkisiyle grup burada tekrar tartışmaya başladı. Tartışmanın hararetlenmesinin ardından B.C, İ.C. ve M.K, Halil Usta'yı vücudunun çeşitli yerlerinden 52 kez bıçakladı. Saldırgan grup daha sonra baltayla saldırdıkları gencin ölümüne neden oldu.

Aldığı bıçak darbeleri nedeniyle ağır yaralanan Halil Usta, çevreden geçenler tarafından bir süre sonra fark edilerek Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülmek istendi. Ancak aşırı kan kaybeden Usta hastaneye yetiştirilemeden yolda hayatını kaybetti. Olaya karıştığı iddia edilen İ.C, B.C. ve M.K. ise gözaltına alındı.
Halil Usta'nın cenazesi hastanede yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2005 Salı 12:45:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?