15
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Aydın'ın iftar zirvesi

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçe zirvesini iftar yemeğinde buluşturdu. Yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi.


Kaymakam, Cumhuriyet Başsavcısı, Garnizon Komutanı ile ilçe yönetiminde söz sahibi olan davetlilerin katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Aydın, Ramazan ayı dolayısıyla ilçenin yönetici kadrolarına Merkezefendi'de bulunan Gölet Restaurant'ta iftar yemeği verdi. Yemeğe Zeytinburnu Kaymakamı Selim Cebiroğlu, Garnizon Komutanı Personel Albay Seracettin Çevik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Faik Güler, siyasi partilerin ilçe başkanları ile muhtarlar, okul müdürleri, işadamları, dernek başkanları ve diğer davetliler katıldı.

Tasavvuf musikisi eşliğinde yapılan iftarda konuşan Belediye Başkanı Murat Aydın, öncelikle, davete icabet ettikleri için katılımcılara teşekkür etti. Zeytinburnu'nun İstanbul ilçeleri arasında ayrı bir yeri ve önemi olduğuna dikkat çeken Başkan Aydın, "Güzel ilçemiz içinde barındırdığı insanlar itibariyle adeta bir kültür mozaiğini andırıyor. Burası üç dinin buluştuğu bir mekan. Bu da Zeytinburnu'nun manevi açıdan ne kadar önemli olduğunu gösteriyor" dedi.

Daha sonra söz alan Kaymakam Selim Cebiroğlu ilçede güzel şeyler yapıldığını görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek "Birbirimizi sevelim, sayalım. Eğer biz bunu başarabilirsek elde edemeyeceğimiz şey yok demektir" şeklinde konuştu. Cebiroğlu, konuşmasında dünyanın değişik noktalarında yaşanan savaşların bir an önce son bulması temennisinde de bulundu
Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2005 Cumartesi 06:21:37
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 15:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?