7
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

Lüleburgaz'da DYP mitingi

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar, hükümeti eleştirerek, "Çiftçi düşmanı, köylü düşmanı bu iktidarı hep beraber kovmak birinci görevimiz" dedi. 

Partisinin Lüleburgaz mitingine katılan Ağar, vatandaşlara seslendi. Ağar, hükümeti eleştirerek, yaklaşan seçimlere değindi. Siyaset hayatında çok seçim yaşadığını belirten Ağar, "Perşembenin gelişi çarşambadan belli. Trakya kararını vermiş. Bu hükümet köylüden habersiz. Yiğitsen meydana çık. Tekirdağ'a kaçmışsın, parayla adam toplayacağını zannediyorsun. Biz iktidara geldiğimizde primler peşin ödenecek. Alın terini yok eden, milleti perişan eden, çiftçiyi, köylüyü sokağa getiremez hale getiren bu iktidarı hep beraber kovacağız" dedi. 

Ağar, seçimlerde iktidarı halkın belirleyeceğinin altını çizerek, "Bu zihniyeti kökünden değiştirmenin yolu halkın elinde. Çiftçi düşmanı, köylü düşmanı bu iktidarı hep beraber kovmak birinci görevimiz. Bu zalim uygulamaların hepsini yerle bir etmeyi Allah bize nasip edecektir" diye konuştu. 

Teröre dikkat çeken Mehmet Ağar, "Bizim iktidarımızda sokaklar güvenli, dağlarda uçan kuştan dahi devlet sorumlu. Okullara musallat olan, çocuklarına musallat olan uyuşturucu çetelerini, fuhuş çetelerini yerle bir edecek iktidar benim iktidarım olacak. Bu ülkenin topraklarına göz diken, Türkiye'de terör vasıtasıyla ülkeyi böleceğini zanneden gafillere, onun arkasındaki güçlere karşı Türkiye'yi böldürmeyen yüksek irade bizdedir. Bunlar her meselenin uzağındadırlar. 'Türkiye önemli sıkıntılarla karşı karşıya kalacak' dedik. 'İnsanlara sahip çıkın' dedik. Yürekleri yetmedi. Olaylar büyük boyutlara gelince mecbur oldular gitmeye. Başkaları gibi nutuk atıp, milletin acıları üzerinden siyaset yapmadık. Türkiye'nin her noktasında milletimizle bütünleşerek, toprağa, bayrağa, insanımıza karşı güç kullanan bütün odakları çökertmeyi Allah bize nasip etti" ifadelerini kullandı. 

Ağar, iktidara yönelik eleştirilerini sürdürerek, "İstedikleri kadar kaçsınlar. Kendilerini seçen milletten seçimden hemen sonra uzaklaştılar. Sebebi belli. Bunları iktidara yolsuzluklar taşımıştı, yolsuzlukların içine kendileri battılar. Bunların yanında iş tutanlar, şimdi lüks ciplere biniyorlar. Bunlara oy vermiş insanlar ibretle bakıyorlar. O ciplerde gezenler, milleti kandırmak için türban diyorlar, başörtüsü diyorlar. Onların taktığı türbanın fiyatı, bir yoksul ailenin bir aylık geçiminin karşılığıdır" açıklamasında bulundu.
.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2006 Cumartesi 17:03:44
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 10:43:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ABDULLAH GÖK IP: 85.108.25.xxx Tarih : 30.04.2006 14:40:59
ESME BE DELİ RÜZGAR ESME HER GELEN BAŞKAN BENİM ÇİFTÇİME ATIP TUTUYOR AMA KİMSEDE SAHIP ÇİKİYOR İŞLERİ BİTİNCE UNUTULUYOR.