6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Bahar Kupası kürek yarışları

Bahar Kupası kürek müsabakaları Sapanca Gölü'nde başladı.

Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru'nda gerçekleştirilen müsabakalara 18 kulüpten toplam 240 sporcu katıldı. Bulutlu bir havada başlayan yarışlara, öğle saatlerinde aniden bastıran yağmur ve fırtına nedeniyle ara verildi. 2 saatlik bir aranın ardından başlayan yarışlara, şiddetli fırtına izin vermedi. Fırtınanın dinmesinin ardından yarışlar tekrar başladı. Kırkpınar Belediye Başkanı Niyazi Bağdat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ile çok sayıda sporseverin izlediği yarışlar oldukça çekişmeli geçti.

Büyükler A Tek çifte, 2 çifte, 2 tek, 2 çifte ve tek çifte olarak 5 kategoride yapılan yarışlarda Fenerbahçe, rakiplerine karşı büyük üstünlük sağladı. Fenerbahçe Kürek Takımı Şube Kaptanı Ozan Bayülken, Fenerbahçe'nin diğer yıllarda olduğu gibi bu yıl da yarışlara iyi hazırlandığını ve yarışlarda iddialı olduklarını söyledi.

Fenerbahçeli sporcular Ali Nedrettin Şen, Burkay Günay, Onur Akatlar ve Batuhan Kısacıkoğlu ise, yarışlara iyi hazırlandıklarını, amaçlarının milli takıma seçilip Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söylediler.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2006 Cumartesi 19:33:40
Güncelleme :25 Mart 2006 Cumartesi 19:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?