6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sakaryaspor'un hedefi lideri yenmek

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Ömer Yazıcı, lider Vestel Manisaspor'u yenerek moral bulmak istediklerini söyledi.

Başkan Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vestel Manisaspor maçı için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, tüm futbolcularının galibiyete gönülden inandığını, maç günü de bunu sahadaki hırslı ve atak futbollarıyla ortaya koyacaklarını ifade etti. Yazıcı, aldıkları kötü sonuçların hiçbir şeyin göstergesi olmadığını kaydederek, şunları söyledi: “Lideri devirerek elde edeceğimiz morale çok ihtiyacımız var. Kötü sonuçlar elde ettik. Ancak hala oyuncularımız hırslı ve istekli. Bu anlayış bu takımı çok daha iyi yerlere getirecek. Vestel Manisaspor galibiyetiyle çok şeyi kanıtlayacağımıza inanıyorum. Galibiyet bizim için çok önemli. Beraberliğe bile kayıp gözüyle bakıyoruz. Yine de her türlü sonuca karşı tahammülümüz var. Oyuncularımıza güveniyoruz. Çok çetin bir karşılaşma olacak. Tek eksiğimiz seyircimizin olmaması. Bu bizi oldukça düşündürüyor.”

Öte yandan, yarın Adapazarı Atatürk Stadı'nda lider Vestel Manisaspor ile karşılaşacak Yeşil-siyahlı ekipte, kart cezalısı Erdinç ve tedavisi devam eden Sedat Debreli yer almıyor. Son antrenmanda kasıklarından rahatsızlanan Suat'ın durumu ise maç günü belli olacak.

Sakaryaspor'un maça, Martinez, Murat Duman, Gökhan, Savaş, Ergün, Hakan, Capurro, Musa, Murat Erdoğan, M'bayo, Cangele'den oluşan muhtemel kadro ile başlaması bekleniyor.
A.A
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 14:12:39
Güncelleme :30 Eylül 2006 Cumartesi 14:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?