6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sakaryaspor'da Rıdvan Duran dönemi

Sakaryaspor Yönetim Kurulu basın mensuplarına iftar verdi.
 
Turkcell Süper Lig takımlarından Sakaryaspor'un yönetim kurulu, yerel gazetelerin spor müdürleri ve spor yazarları ile ajans temsilcilerine iftar yemeği verdi.
 
Sakaryaspor Başkan Vekili Rıdvan Duran, basın mensuplarından destek isteyerek, Sakaryaspor'un ilin ortak değeri olduğunu ifade edip, "Sakaryaspor şehrin en önemli sosyal olgusudur. Sakaryaspor'un başarılı olması tüm Sakaryalıları mutlu eder. Sporcularımızın morali ve motivasyonu çok önemli. Bu nedenle yayınlanan haberler futbolcularımızı etkiliyor Tartışılması gereken konuları gelin birlikte değerlendirelim" diye konuştu. Sakaryaspor Başkanı Ömer Yazıcı'nın istifa ettiğini hatırlatan Duran, "Ben bir süre başkan vekili olarak başkanlığı yürüteceğim. Zaman içinde yönetim içerisinden bir atamanın yapılması beklenebilir. Yönetim Kurulu üyesi Gültekin Oba'nın da istifası konuşuluyor, ancak bize yazılı bir evrak gelmedi. Yönetim Kurulu'nda çatlak bir ses yok. Kulüp Başkanı sorunumuz yok" dedi.
 
Maliye Bakanlığı Başdanışmanı Tuncay Karartı'yı yönetime aldıklarını ifade eden Duran, "Boşalan bir yönetim kurulu üyeliği için Maliye Bakanlığı Başdanışmanı Tuncay Karartı'ya teklifimizi ilettik ve kendisi seve seve kabul edebileceğini söyledi. Sakarya lobisi oluşturmak için çeşitli düşüncelerimiz var. Bu konuda basın mensuplarının görüş ve önerilerine açığız" diye konuştu.
 
Başkan vekili Rıdvan Duran, takımın başarılı olması için elbirliği içinde çalışacaklarını belirterek, bir yabancı açığını sezon ortasında değerlendireceklerini kaydetti.

İftar yemeğinde daha sonra gazeteci ve spor yazarlarının soru ve önerilileri dinlendi. Sakaryaspor'un maçlarından sonra televizyonlara yapılan açıklamaların doyurucu olmadığına dikkat çeken spor yazarları, daha etkin bir faaliyet yürütülmesi gerektiğini söylediler. Bazı köşe yazarları transfer politikasını eleştirirken, bazıları da yönetimin basına zamanında yeterli bilgi vermemesinden yakındı. Bu arada takımın deplasmandaki maçlarına eskisi gibi yönetimin tam kadro katılmadığı da vurgulandı.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2006 Çarşamba 14:18:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?