6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Biyediç takımın oyunundan memnun

Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, Vestel Manisaspor kraşılaşmasında ortaya koydukları mücadelenin kendisine ilerisi için ümit verdiğini belirterek, Gaziantepspor karşısında aynı mücadeleyi göstererek üç puan için sahaya çıkacaklarını söyledi.
 
Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, Rüstemler Tesisleri'nde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, takımının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu vurguladı. Biyediç, Vestel Manisaspor karşılaşmasının özellikle ikinci yarısında adeta tek kale oynadıklarını ifade ederek, "Vestel Manisaspor karşılaşmasında sezonun en tempolu, en iyi futbolunu oynadık. Bir çok gol pozisyonuna girdik. Bu oyunu Vestel Manisaspor'a karşı oynadık. Vestel Manisaspor ligin en tempolu ve en iyi oynayan takımı. 1. devre karşılıklı ataklarla geçti. 2. devre resmen tek kale oynadık. Vestel Manisaspor bu sene ilk defa bu kadar ezik oynadı. Ama ne yazık ki iyi oynayana puan vermiyorlar. Farklı kazanacağımız maçı kaybettik. Çok üzüldük. Vestel Manisaspor'u yenseydik şu anda sıralamada 5. olacaktık ve Türkiye'nin gündemine oturacaktık" dedi.
 
Türkiye liginde zayıf takım olmadığını kaydeden Biyediç, herkes herkesi yenebilir, ligdeki takımlar puan durumunda çok sıkışık durumda olduğunu ve 5. ile Sakaryaspor arasında 3 puan, aynı şekilde son sıradaki takımla kendi aralarında 4 puan fark bulunduğunu ifade etti.
Ligde oynadıkları 8 maçın hiçbirinde ezilmediklerini söyleyen Biyediç, "Ligde 8 karşılaşma oynadık. Hiçbir maçta ezilmedik. 8 maçın içinde Antalya ve Kayserispor karşılaşmalarında beklediğimiz gibi mücadele etmedik" diye konuştu.
 
Sakaryaspor'un gol yollarında sıkıntı yaşadığını belirten Biyediç, "Sakaryaspor'un eksiği gol. 8 maçta 6 gol attık. Lige verilen arada bunun çözümünü bulmaya çalışacağız. Sezon başında en çok savunmadan korkuyorduk. Ama ne yazık ki bu ara gol vuruşlarında biraz eksiğimiz var. Bu konuda özellikle ileride oynayan Cangele ve M'bayo gibi yıldız oyuncularımızın veriminden hiç memnun değilim. Aynı şey Okan için de geçerli. Okan'ın takıma geç katılmasına ve az oynamasına rağmen, forvetteki rekabeti artırması lazımdı" dedi.
 
Biyediç, paniğe gerek olmadığını ifade ederek, son maçta ortaya koydukları futbolun kendisine ilerisi için ümit verdiğini kaydetti. Ligin devre arasında, eksikliklere göre takıma takviye yapabileceklerini belirten Biyediç, 1-2 yabancı oyuncu alabileceklerini söyledi.
 
Gaziantepspor karşılaşmasında 3 puan için sahaya çıkacaklarını belirten Biyediç, "Gaziantepspor güçlü bir ekip. Kedi sahasında iyi futbol oynayan bir takım. Bu sezon iyi takviyeler yaptılar. Biz her maçta olduğu gibi Gaziantepspor karşısında da 3 puan için mücadele edeceğiz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 18:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?