6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sakaryaspor şansızlıktan yakındı

Turkcell Süper liginin 8. haftasında Lider Vestel Manisaspor'a 1-0 mağlup olan Sakaryaspor şanssızlıktan yakındı.
 
Sakaryaspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Rıdvan Duran, lider Vestel Manisaspor karşısında şanssızlık sonucu mağlup olduklarını kaydetti. Vestel Manisaspor karşısında iyi futbol ortaya koyduklarını belirten Duran, "Karşılaşmada iyi oynadık. Çok iyi mücadele ettik. 8 tane net gol pozisyonundan faydalanamadık. 2 tane topumuz kale çizgisinden çıkartıldı. Özellikle ikinci yarıda tek kale oynadık. Vestel Manisaspor'un ikinci yarıda doğru düzgün tek bir atağı yok. Oyun iyi, futbol iyi ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Büyük şanssızılık yaşıyoruz. Ortaya koyduğumuz futbol ve mücadele, gelecek için bize ümit verdi. Artık Vestel Manisaspor maçı geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.
 
Ligin ilk yarısında hedefledikleri 25 puana ulaşacaklarını söyleyen Duran, "Sakaryaspor ligde iddiasını sürdürüyor. Ligin ilk yarısında 25 puan hedefledik. Lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirerek, bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Kalan maçlarda bu hedefimizi geçeceğiz" diye konuştu.
 
Karşılaşmanın hakemine de tepki gösteren Duran, "Hakem tam bir faciaydı. Futbolcularımız ambulanslarla hastaneye taşındı. Tüm bunlara rağmen karşılaşmanın hakemi kartlarını kullanmadı. Kartlarını Vestel Manisaspor lehine kullandı. Hakemi Merkez Hakem Kurulu'na havale ediyorum" dedi.
 
Kulüp Başkanı Ömer Yazıcı'nın istifasını da değerlendiren Duran, kulüpte yönetim zaafiyeti olmadığını ifade ederek, "Yönetimde zaafiyet yok. Başkanımız Ömer Yazıcı sağlık nedeniyle istifa etti. Başkanımız yine bizimle beraber olacak. Sonuçta kendisi Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkan Vekili. Yönetim problemimiz yok" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 15:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?