3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Goller Sakarya'dan kontörler Telsim'den

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Sakaryaspor, Telsim ile taraftarlarına yönelik özel bir kampanya için anlaşma imzaladı.

Anlaşma kapsamında Sakaryaspor taraftarları, Sakaryaspor'un attığı her golde 2, alacağı her galibiyette 10, kupa alması halinde 100, şampiyon olması veya bir üst lige çıkması halinde 250 kontör kazanacak.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde düzenlenen ve Sakaryaspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Şen, Telsim Satış Geliştirme Müdürü Mete İpekçi ve Marmara Anadolu Bölge Müdürü Turgay Üzmez'in de hazır bulunduğu toplantıda kampanyanın tanıtımı yapıldı.

Sakaryaspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Şen, projenin Telsim'in bir kampanyası olduğunu belirterek, "Telsim taraftarlara yönelik bir proje geliştirdi. Telsim'in taraftar hattını alan taraftarlarımız hem Sakaryaspor'a yardımda bulunacaklar hem de kontör kazanacaklar" dedi.

Kampanya hakkında bilgi veren Telsim Satış Geliştirme Müdürü Mete İpekçi ise yeni kampanya ile hem Sakaryaspor'un hem taraftaların hem de Telsim'in yeni aboneler kazanacağını ifade ederek, "2. Lig kulüplerinin hiçbir geliri yok. Onlara gelir kazandırmak, Telsim olarak biz de yeni aboneler kazanmak için böyle bir kampanya düzenledik. Sakaryaspor taraftarları 26 Aralık tarihinde başlayan kampanyaya 31 Mart 2006 tarihine kadar katılabilecekler. Taraftarların kampanyadan yararlanmaları için Telsim'in Sakaryaspor'a özel olarak oluşturduğu abonelik paketinden almaları gerekmektedir. Bu abonelik paketleri Sakarya'da bulunan tüm Telsim CepShop'larda ve Sakaryaspor'un maç günlerinde Atatürk Stadı çevresinde kurulacak mobil satış standlarında satılacak. Kampanyaya katılan taraftarlar bakiyelerinden ayda 100 kontör eksilmesi karşılığında grup içinde 500 dakika ücretsiz konuşma fırsatı da elde edecekler" dedi.

Anadolu takımlarına destek olmak amacıyla böyle bir kampanya düzenlediklerini belirten İpekçi, kampanyadan yararlanan taraftarların Sakaryaspor'un attığı her golden 2 kontör, her galibiyetinden 10 kontör, kupa kazanması halinde 100 kontör ve şampiyon olması helinde 250 kontör kazanacaklarını söyledi. Telsim Satış Geliştirme Müdürü Mete İpekçi, Sakaryaspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Şen'e taraftar paketini hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2005 Perşembe 16:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?