3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Hikmet Sevim ile yollar ayrıldı

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Sakaryaspor, Teknik Direktör Hikmet Sevim ile yollarını ayırdı.

Sakaryaspor, bu hafta oynayacağı Bursaspor karşılaşması öncesinde Teknik Direktör Hikmet Sevim ile yollarını ayırdı. Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bu akşam Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Teknik Direktör Hikmet Sevim ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Başkan Aydın, Teknik Direktör Hikmet Sevim'le bu akşam yaptıkları toplantı sonrası yollarını ayırma kararı aldıklarını ifade ederek, "Ben, kendi açımdan hocamızı başarılı buluyorum. Ancak bu akşam kendisi ile yaptığımız toplantıda yollarımızı ayırdık. Aramızda bir kan uyuşmazlığı oldu. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmaya karar verdik. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni hoca arayışlarına başladıklarını kaydeden Aydın, Sakaryalı antrenörlere yeterince görev verdiklerini ve bu yüzden Sakaryalı bir teknik direktörle çalışmayı kesinlikle düşünmediklerini söyledi. Ayrıca Aydın, Bursaspor maçına takımı, Yardımcı Antrenör Adem Erbay'ın çıkaracağını belirterek, takıma güvendiklerini belirtti.

Bursaspor karşılaşmasının kendileri açısından çok önemli olduğunu da söyleyen Aydın, "Bursaspor karşılaşması ilk yarının son maçı. Önemli bir karşılaşma. Takıma güveniyoruz. Bu önemli karşılaşmayı kazanarak aradaki puan farkını kapatmak istiyoruz. Taraftarlarımızı bu önemli karşılaşmada yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan centilmence takımlarını desteklemelerini bekliyoruz" dedi.

Öte yandan Selahattin Aydın, Bursaspor maçında rakip taraftarlara statta 685 kişilik yer ayırdıklarını da sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 09:53:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?