3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Karateciler Sapanca'da

Karate Milli Takımı, Sapanca Kırkpınar'da Ümit-Genç Karate Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Karate Milli Takımı, 11-13 Kasım tarihlerinde Kıbrıs Limasol'da yapılacak olan ve 90 ülkenin katılacağı Ümit -Genç Karate Dünya Şampiyonası hazırlıklarını Sapanca Kırkpınar'da sürdürüyor. Karate Federasyonu As Başkanı Rıdvan Duran ve Adapazarı Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurahman Yıldız, Milli Takım kampını ziyaret ederek, Kamp Müdürü Kazım Alpay ve antrenörlerle birlikte sporcuların çalışmalarını izlediler.

As Başkanı Rıdvan Duran, "Beş Sakaryalı sporcumuzun da içinde bulunduğu Milli Takımımız inşallah Dünya Şampiyonasında İstiklal Marşımızı dinletip, altın madalyalarla dönecek. Onlara güveniyoruz" dedi.

Karete Milli Takım antrenörü Esat Delihasan ise "Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kampta Sakaryalı sporcular Enes Erken, Seval Abakoç, Hakan Önoğul, Erdal Korkut, ve Ferit Sesgin'in yanı sıra 12 bayan 18 erkek olmak üzere toplam 35 Ümit ve Genç sporcu, 6 antrenör nezaretinde çalışmalarını 15 Ekim'e kadar sürdürecekler.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 15:35:03
Güncelleme :13 Ekim 2005 Perşembe 02:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?