6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Kürek müsabakalarının galibi Fenerbahçe oldu

Sapanca Gölü'nde gerçekleştirilen Bahar Kupası Kürek Müsabakaları, bugünkü yarışlarla tamamlandı. Yarışlarda 8 birincilik kazanan Fenerbahçe Kürek Takımı, Bahar Kupası'nın sahibi oldu.

Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru'nda gerçekleştirilen müsabakalara 18 kulüpten toplam 240 sporcu katıldı. 2 gün süren ve 5 kategoride yapılan yarışlar sonunda Fenerbahçe 8 birincilik, Galatasaray 4 birincilik, Şişecam 4 birincilik, Sakaryaspor A.Ş. 3 birincilik ve Sakarya Kürek İhtisas Takımı 2 birincilik kazandı. Yarışlarda en fazla birincilik elde eden Fenerbahçe Kürek Takımı, Bahar Kupası'nı kazandı.

Fenerbahçe Kürek Takımı Şube Kaptanı Ozan Bayülken, Fenerbahçe'nin diğer yıllarda olduğu gibi bu yıl da başarılı yarışlar çıkartarak birincilikleri kimseye kaptırmadığını söyledi. Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Remzi Tan ise, Bulgaristan'ın Zagrep Kenti'nde yapılacak Balkan Şampiyonası ve İtalya'da yapılacak olimpiyatlar açısından müsabakaların büyük önem taşıdığını söyledi.

Öte yandan, yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Remzi Tan, Kırkpınar Beldesi Belediye Başkanı Niyazi Bağdat, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Sakaryaspor A.Ş yöneticileri Ali Kayabaşoğlu ve Abdullan Şen tarafından verildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2006 Pazar 17:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?