5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Sakarya Serdal'ı kadro dışı bıraktı

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Sakaryaspor'da Serdal Kurt süresiz kadro dışı bırakıldı.

Türk Telekomspor maçında oyundan alındıktan sonra eldivenlerini fırlatarak protestoda bulunan tecrübeli futbolcu Serdal Kurt, yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldı. Serdal Kurt'a ayrıca 6 bin YTL para cezası kesildiği bildirildi. Serdal Kurt'un çalışmalarını PAF Takımı ile sürdüreceği belirtildi.

Teknik Direktör Metin Yıldız, en kıza zamanda toparlanarak lige ağırlıklarını koyacaklarını söyleyerek, "Türk Telekomspor karşısında kötü oynadık ve kaybettik. Sorumluluk bizde ise, bu mağlubiyetin sorumluluğu da bize aittir. Kimse suçlu değil. Bu maç bize büyük ders oldu. Bundan sonra kesinlikle hata yapmayacağız. Sakaryaspor'un işi ne zor ne de kolay. Bu ligde bizim tek rakibimiz yine biziz.

Dolayısıyla işimizi kolaylaştıracak olan da biziz. İyi bir ekip kurduk. Biz bu kadroyla program yaptık ve kendi doğrularımızla yolumuza devam edeceğiz. Başarılı olmamak için bir neden yok. 17 final karşılaşmasından sadece birini kaybettik. Önümüzde 16 final karşılaşması var. Daha bu köprünün altından çok sular akar. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. Bu ekip başarılı olacaktır. Sakaryaspor en kıza zamanda toparlanarak lige ağırlığını koyacaktır" diye konuştu.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle liglerin tehir edilmesinin kendileri açısından avantaj olduğunu ifade eden Yıldız, ligin tehir edilmesiyle birlikte zaman kazandıklarını ve uyum sorununu çözeceklerini söyledi.

Öte yandan, ligin ertelenmesine rağmen çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılar, bu kez kar engeline takıldı. Sakaryaspor, kar nedeniyle çalışmalarını Rüstemler Necmi Uztürk Spor Salonu'nda sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 13:30:59
Güncelleme :25 Ocak 2006 Çarşamba 13:34:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?