3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Sakaryaspor 4X4 oldu

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde sezona Türk Telekomspor beraberliği ile başlayan Sakaryaspor, son 4 maçını kazanarak lige ağırlığını koydu. Adapazarı Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada İstanbulspor'u 1-0 mağlup eden Sakaryaspor, ligde üst üste 4. maçını kazandı.

Sezona Türk Telekomspor beraberliği ile başlayan yeşil-siyahlılar, sırasıyla Kocaelispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Uşakspor ve son olarak dün akşam İstanbulspor'u yendi. Sakaryaspor Basın Sözcüsü Tacettin Koç, galibiyet serisine devam ettiklerini belirterek, "İstanbulspor gibi güçlü bir ekipten 3 puan aldığımız için mutluyuz. İlk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Ancak 2. yarı üstünlüğümüzü rakibimize kabul ettirdik. Gol pozisyonlarına girdik. En önemlisi de rakibimize karşılaşma boyunca hiç pozisyon vermedik. Sahanın en iyi futbolcusu kim derseniz rakip kaleciyi gösteririz. Bu, bizi ilerisi için ümitlendiriyor. Galibiyet serisine devam ediyoruz. Lig sonuna kadar da devam etmeye çalışacağız" dedi.

Yeşil-siyahlı takımın şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Tacettin Koç, kadrolarında yer alan tecrübeli futbolcularla şampiyon olacaklarını söyledi. Sakaryasporlu taraftarlara dün akşam verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Koç, "Taraftarlarımız dün akşam muhteşemdi. Verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Desteklerini bundan sonra da bekliyoruz" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Altay karşılaşmasından da 3 puan beklediklerini kaydeden Koç, bir an önce 50 puan toplamak istediklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 18:59:59
Güncelleme :26 Eylül 2005 Pazartesi 19:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?