6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sakaryaspor ilk 2'ye girmek için çalışacak

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Sakaryaspor, ilk 2 takım arasına girme şansını sonuna kadar kullanacak.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, Rüstemler Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında ilk 2 şanslarının yüzde 33 olduğunu söyledi. Süper lig şanslarının sona ermediğini söyleyen Yıldız, "Rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada avantajı değerlendiremedik. Bugüne kadar gelen süreçte 13 maç geride kaldı. Genel bir değerlendirme yapıp grafik olarak baktığımızda bizim istediğimiz paralelde olduğunu görürüz. Ancak bu yeterli değil. İç ve dış saha maçlarını değerlendirdiğimizde dış saha performansımızın iyi olmadığı görülüyor. Ligi ilk 2 içinde bitirme şansımız hala var. Bu şansımızı kaybetmiş değiliz. İlk 2 şansımızı yüzde 33 olarak görüyorum. Ayrıca play-off şansımız da var. Süper lige çıkmak için herşeyi yapacağız. Süper lige ilk 2 içinde olmazsa play-off'tan çıkacağız. Bu bizim elimizde" dedi.

Yozgatspor karşısında çıkardığı kadro ile ilgili olarak yapılan eleştirilere de değinen Yıldız, "Maça hangi kadro ile çıkacağıma teknik ekibim ile ben karar veririm. Elimde 22 tane oyuncu var. Hangisi iyi ise onu oynatmaya çalışıyorum. Hafta içinde antrenmanlardaki performanslarına bakarım ve ona göre ilk 11'de kim oynayacaksa karar vererim. Biz doğruları sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bazı maçlarda tercih ettiğimiz oyuncuların performansı iyi olmayabilir. Ama bu onun kötü bir oyuncu olduğunu göstermez. Forma verirken adeleti doğru bir şekilde sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Yıldız, hakemler hakkında artık konuşmayacağını vurgulayarak, birkaç hafta önce hakemler hakkında biraz feryat ettiğini ancak bunun aşırıya kaçtığını söyledi.

Öte yandan, Sakaryaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına Rüstemler tesislerinde başladı.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 17:51:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?