3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Sakaryaspor Metin Yıldız'la anlaştı

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Sakaryaspor'da, Bursaspor maçı öncesi yollarını ayırdığı Hikmet Sevim'in yerine teknik direktörlüğe Metin Yıldız getirildi.

Metin Yıldız, sezon başında Çaykur Rizespor'u çalıştırmış, ancak üst üste alınan kötü sonuçların ardından görevine son verilmişti.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde Teknik Direktör Metin Yıldız, 6 aylık sözleşmeye imza attı. Sezon sonuna kadar Sakaryaspor'u çalıştıracak Teknik Direktör Metin Yıldız'ın yardımcılıklarını ise Adnan Esen, Abdullah Güllü ve kaleci antrenörlüğünü de Yusuf Gökpınar yapacak.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın, şampiyonluk hedeflerinde bir sapma olmadığını ifade ederek, Metin Yıldız ve ekibinin Sakaryaspor'u hedefine ulaştıracağına inandıklarını söyledi.

Teknik Direktör Metin Yıldız ise Sakaryaspor'un hedefi olan bir takım olduğunu ifade ederek, "Sakaryaspor ligin ilk yarısında gösterdiği mücadele ile Süper Lig'e çıkabileceğini gösterdi. Ancak takıma bazı kakviyeler gerekli. Ben her zaman iddialıyımdır. Ancak insanlar tek başına birşey yapamazlar. Basını, taraftarı ve yönetimi ile el ele vererek Sakaryaspor'u layık olduğu yere getirebiliriz. Tüm şehirle birlikte el ele vererek Turkcell Süper Ligi'ne çıkacağız" dedi.

Ara transferde takıma forvet, orta saha ve kanat oyuncusu alacaklarını kaydeden Yıldız, ligin ikinci yarısında sahada keyif veren, mücadele eden bambaşka bir Sakaryaspor yer alacağını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 16:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?