6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sakaryaspor moral bulmak istiyor

Sakaryaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçından galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

Kayserispor ile zorlu bir karşılaşma oynacak olan Sakaryaspor, son haftalarda aldığı başarız sonuçları unutturmak istiyor. Fortis Türkiye Kupası'nda 2. Lig B Kategorisi ekiplerinden Bucaspor'a yenilerek elenmenin şokunu yaşayan yeşil-siyahlılar, zorlu Kayserispor deplasmanından üç puan alarak moral kazanmak istiyor.
 
Sakaryaspor'da sakat olan Sedat Debreli Kayseri'ye götürülmezken, son idmanda sakatlanan Suat Usta'nın ise oynayıp oynamayacağını maç saatinde belli olacağı belirtildi.
 
Sakaryaspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Rıdvan Duran, Kayserispor karşılaşmasından puan veya puanlar almak istediklerini belirterek, "Kayserispor maçı, son haftalarda aldığımız kötü neticelerin telafisi niteliğinde bir karşılaşma. Sakaryaspor bu ligin iddialı takımlarından biri. Aldığımız kötü sonuçları iş kazası olarak görüyoruz. Şu anda puan olarak da ligin iddialı takımlarından biriyiz.
Kayserispor yenilmeyecek bir takım değil. Kazanmak istiyoruz" dedi.
 
Sakaryaspor'un Kayserispor karşısına, Martinez, Murat Duman, Erdinç, Gökhan, Ergün, Musa, Capurro, Zafer, Murat Erdoğan, M'Bayo ve Cangele onbiri ile çıkması bekleniyor.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2006 Cumartesi 14:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?