6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sakaryaspor sezonu açtı

Süper Lig'in yeni takımlarından Sakaryaspor, 2006-2007 futbol sezonunu törenle açtı. 

Sakaryaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, sezon açılışı nedeniyle ilk önce Gar Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Buradan Emirdağ Mezarlığı'na geçen kafile, Sivas deplasmanına giderken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden otobüs şoförü Selami Uludağ, masör Cüneyt Çukur, malzemeci Fevzi Ergunoğlu, menajer Aykut Yiğit ve futbolcu Fırat Öndil'in kabirlerini ziyaret ederek, dua etti. 

Sezon açılışında Adapazarı Atatürk Stadı'nda futbolcular ve teknik heyet taraftarlara tanıtıldı. Burada bir konuşma yapan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Ömer Yazıcı, bu yıl Süper Lig'de kalıcı olacaklarını söyledi. Ligin uzun ve zorlu bir maraton olduğunu belirten Başkan Yazıcı, iyi bir takım oluşturduklarını kaydetti. Konuşmaların ardından kurban kesilerek dua edildi. 

Sakaryaspor, sezon açılışında 2. Lig B Kategorisi takımlarından Kardemir Çelik Karabükspor ile özel bir maç yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısını Sakaryaspor, 25. dakikada Aydın'ın ayağından kazandığı golle 1-0 önde kapadı. Yeşil-siyahlı takım, ikinci yarıya hızlı başladı. 55. dakikada Musa'nın attığı golle farkı ikiye çıkartan Sakaryaspor, 82. dakikada Musa Sinan'ın attığı golle sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. 

Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, maç sonrası yaptığı açıklamada, henüz yeni bir takım olduklarını belirterek, "İyi bir oyun sergileyerek galip geldik. Yeni transferlerle daha da güçlü bir takım olacağız" dedi. 

Yeşil-siyahlı futbolcular, Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini, başarılı olmak için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2006 Pazartesi 11:49:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?