6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sakaryaspor'da galibiyet sevinci

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Sakaryasor'da, Mersin İdmanyurdu karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, takımın ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu belirterek, "Bizim için her maç önemli, dün gece önemli maçlardan birini oynadık. 3 puan aldığımız için sevinçliyiz. Ancak 3 puandan çok ortaya koyduğumuz futbol, beni son derece memnun etti. Oyuncularımın kazanma arzusu benim çok daha önemli. Bu istek ve arzuyla oynamaya devam edersek, sezon sonunda mutlu sona ulaşırız. Futbolcularımı kutluyorum. Bu istek ve arzumuzu sezon sonuna kadar devam ettirerek Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

Ligde zorlu bir döneme girdiklerini ifade eden Yıldız, "Bir hafta içinde çok önemli 3 maç oynayacağız. Mersin İdmanyurdu maçını kayıpsız atlattık. Artık bu maç geride kaldı, şimdi önümüzdeki Kocaelispor maçına bakacağız. Kendi sahamızda Perşembe günü oynayacağımız maçta Kocaelispor'u yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Marmara derbisinde sahadan 3 puanla ayrılacağız" diye konuştu

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2006 Salı 14:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?