6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sakaryaspor'da hazırlıklar devam ediyor

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Sakaryaspor, hafta sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Adana'da sürdürüyor.

Adana Çukurova Sürmeli Otel'de kamp yapan Sakaryaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maça Adana Demirspor Fatih Terim Tesisleri'nde hazırlanıyor.

Teknik Direktör Metin Yıldız, ikinci yarının ilk yarıdan daha zorlu geçeceğini belirterek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini kaydetti. Önlerinde 16 tane final maçı olduğunu söyleyen Yıldız, "Cumartesi Gaziantep'te oynayacağımız maç öncesi Adana Demirspor ile hazırlık maçı yaptık. Güzel bir maç oldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında tek hedefimiz galibiyet. Ligde önümüzde 16 tane final maçı var. Bu maçları istediğimiz şekilde tamamlayarak hedefe varmak istiyoruz" diye konuştu.

Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan M'bayo dışında eksik olmadığını ifade eden Yıldız, "İkinci yarıda bütün takımlar adına zor geçecek. Bütün takımlar kadrolarını güçlendirdi. Çekişmeli bir ikinci yarı olacak. İstikrarı sağlayan daha avantajlı olacak. Takım olarak biz ikinci yarıya hazırız. Bu saatten sonra bahanalerin arkasına sığınmayız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 12:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?